Wednesday, 16 March 2016

Re: Server team minutes for 2016-03-15

Hi Doug,
thanks for testing and reporting!
Regarding the failure at the "select and install software" step - I used the installer on s390x and amd64 - and it worked for both as of this morning.
One has to find why it is still failing for your case.

Although I can confirm the "postfix config one didn't ask for" experience.

Another issue I could find on both architectures around the "select and install software" step was that "Manual package selection" seems to have no function at all.

Since Colin asked in the bug you referred to, to open all further issues in separate bugs I opened bugs for the two I could confirm (way more details in there).

I hope someone else can help you to pick up why exactly the "select and install software" step itself is failing for you.

Christian Ehrhardt
Software Engineer, Ubuntu Server
Canonical Ltd

On Wed, Mar 16, 2016 at 7:13 AM, Doug Smythies <[email protected]> wrote:

On 2016.03.15 11:09 Diogo Matsubara wrote:

> here are the meeting minutes from today's IRC meeting:

I was unable to attend.

Is anybody aware that currently, and for some time now, installation of the
daily server 64 bit ISO doesn't work?

It either fails at the "select and install" software step, or proceeds installing
and wanting to configure a mail server, when it wasn't asked for.

As far as I can tell it is the return of:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/debian-installer/+bug/1517746

... Doug



--
ubuntu-server mailing list
[email protected]
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-server
More info: https://wiki.ubuntu.com/ServerTeam