Wednesday, 16 March 2016

RE: Server team minutes for 2016-03-15

Hi Chirstian,

Thanks for trying it.

On 2016.03.16 01:07 Christian Ehrhardt wrote:

> Regarding the failure at the "select and install software" step
> - I used the installer on s390x and amd64 - and it worked for both as of this morning.
> One has to find why it is still failing for your case.
>
> Although I can confirm the "postfix config one didn't ask for" experience.

For the don't select anything else case, that is the failure.
It isn't supposed to install, and attempt to configure, postfix but it does.
(but I see your detailed notes as to why, in the bug report you added).

Now, trying again selecting some stuff at the "Select and Install Software"
step, was failing (many days in a row and many scenarios) and now it is not. (?)
That was on a VM today, but a real physical machine before. I'll try a real physical
machine later today.
I don't see anything in the d-i changelog that would explain it.

> Another issue I could find on both architectures around the
> "select and install software" step was that "Manual package selection"
> seems to have no function at all.

I never do that method.

> Since Colin asked in the bug you referred to, to open all further issues
> in separate bugs I opened bugs for the two I could confirm (way more details in there).

I re-opened that bug, because I thought is to be the exact same issue returned.

> => https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/debian-installer/+bug/1557936
> => https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/debian-installer/+bug/1557937

... Doug



--
ubuntu-devel mailing list
[email protected]
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-devel